Įkvėpk, iškvėpk

Įkvėpk, iškvėpk

Autorius: Stuart Sandeman. Vertėja: Diana Urbonė. Leidykla: Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla. Formatas: 21,0 cm x 14,0 cm x 3,5 cm. Puslapių skaičius: 426. Viršelis: Kietas. Leidimo metai: 2023. Originalo kalba: anglų. Leidinio pavadinimas: ĮKVĖPK, IŠKVĖPK

15,34 €
Įskaitant mokesčius.

 

Daugelyje pasaulio šalių didelio dėmesio sulaukęs praktinis vadovas apie tai, kaip turėtume kvėpuoti, kad geriau miegotume, susidorotume su stresu, pagerintume savivertę ir deramai pasirūpintume savo psichikos sveikata.

Laikas kvėpuoti tinkamai!

Po tragiškos netekties susidomėjęs kvėpavimo praktikomis, Stuartas Sandemanas tūkstančiams žmonių padėjo pakeisti gyvenimą.

Knygos autorius kviečia mus atrasti savyje glūdinčią paslėptą galią, pakeisti savo mąstyseną ir savijautą. Knygoje pateikiami aiškūs, moksliniais tyrimais pagrįsti ir per daugelį metų praktikos sukurti pratimai padės:

ramiai miegoti ir susidoroti su stresu bei skausmu;

atpažinti jus stabdančius įsitikinimus ir jų atsisakyti;

geriau sutelkti dėmesį ir pagerinti rezultatyvumą bet kurioje srityje;

pagilinti ryšį su savimi, kitais ir visu aplinkiniu pasauliu.

Visi galime tapti stipresni, sveikesni ir laimingesni. Tam reikia tik įkvėpti ir iškvėpti. Tinkamai.

Stuartas Sandemanas – Škotijos dziudo čempionas, buvęs finansininkas, muzikos prodiuseris ir radijo didžėjus, tapęs pasauliniu mastu pripažintu kvėpavimo ekspertu, bendradarbiaujančiu su tokiomis bendrovėmis kaip „Google“, „Nike“ ir „Spotify“, taip pat įvairių sričių menininkais, Olimpinėms žaidynėms besirengiančiais sportininkais.

Aptariami pratimai apima įvairius kvėpavimo praktikos būdus... Knyga išties padeda pasiekti joje numatytų tikslų.

Publishers Weekly

Tai ir prieinamai parašyta, ir informatyvi knyga, – akivaizdu, kad autorius to sąmoningai siekė, – tad čia ne tiek praskleidžiamas koks mistinis šydas, kiek duodama apčiuopiamos praktinės naudos… Įtaigus šaltinis ir pratimų rinkinys, vedantis skaitytoją praktikos keliu sulig kiekvienu įkvėpimu.

Library Journal

9786094803628
Apžvalgų nėra
Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika