Absurdiška mintis daugiau niekada tavęs nebepamatyti

Absurdiška mintis daugiau niekada tavęs nebepamatyti

Autorius: Rosa Montero. Vertėja: Eglė Vaivadė. Redagavimas: Ne atbula ranka. Leidykla: Knygauk. Formatas: 14,8 x 21 cm. Puslapių skaičius: 224. Viršelis: minkštas. Leidimo metai: 2024. Originalo kalba: ispanų. Leidinio pavadinimas: Absurdiška mintis daugiau niekada tavęs nebepamatyti. ISBN: 9786099641614

13,99 €
Įskaitant mokesčius.

 

JAU TURIME! Iki vasario 21 d. lieka mažesnė išankstinė kaina.

Perskaičius nuostabų Marijos Kiuri dienoraštį (jį rasite knygos pabaigoje), pradėtą rašyti po vyro žūties, Rosai Montero kilo daugybė minčių ir emocijų. Absurdiška mintis daugiau niekada tavęs nebepamatyti gimė iš žodžių gaisro, iš kvapą gniaužiančio jų sūkurio.

Šalia neįtikėtino Kiuri gyvenimo, atskleisto pačiais netikėčiausiais aspektais, linijos Rosa Montero konstruoja pasakojimą iš asmeninės istorijos ir visuotinės atminties, analizuoja mūsų laikotarpį ir dalijasi intymiais prisiminimais; ji kalba apie skausmo įveikimą, vyrų ir moterų santykius, fizinio artumo nepaprastumą, mokslą ir tamsumą, literatūros galią gydyti ir išmintį tų, kurie išmoksta gyventi pilnatvėje ir paprastume.

Tai autentiškas, emocionalus, suokalbininkiškas ir nuo pirmųjų puslapių įtraukiantis tekstas. Atrodys, kad jis parašytas būtent Tau, – kaip paprastai ir nutinka skaitant gerą literatūrą.

„Rosa Montero demonstruoja visišką meistriškumą asmeniškiausius klausimus paversdama meno kūriniais.“ Le Figaro

„Rosos Montero kūryba apima daugybę temų, trykšta gyvybingumu.“ Maarten Steenmeijer, De Volkskrant Page de Libraires

Knygos vertimą rėmė Ispanijos kultūros ministerija 

9786099641614
Apžvalgų nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika