Pedras Paramas

Pedras Paramas

Autorius: Juan Rulfo. Vertėja: Jurgita Katkuvienė. Leidykla: Kitos knygos. Formatas: 14 x 20 cm. Puslapių skaičius: 162. Viršelis: kietas. Leidimo metai: 2024. Originalo kalba: ispanų. Leidinio pavadinimas: Pedras Paramas

14,40 €
Įskaitant mokesčius.

 

Juan Rulfo „Pedras Paramas“

Mirštančios motinos prašymu Chuanas Presijadas išvyksta į Komalą ieškoti tėvo. Pamažu aiškėja, kad šį miestelį ir jo apylinkes kadaise valdė tironiškasis Pedras Paramas. Čia pilna gyventojų prisiminimų, praeities šešėlių ir šnabždesių. Apleistose, laiko įveiktose gatvėse aidintys iškamuotų sielų balsai iš lėto atskleidžia ilgai saugotas paslaptis.

„Pedras Paramas“ – siurrealistiška žmogaus kelionė savo šaknų link. Tai vienas XX a. pasaulio literatūros šedevrų, padaręs įtaką daugeliui rašytojų, tarp jų – Nobelio premijos laureatui Gabrieliui Garcíai Márquezui, kuris tvirtino mokėjęs šią knygą mintinai.

Juan Rulfo (1917–1986) – Meksikos rašytojas, per visą gyvenimą išleidęs tris knygas (romaną, novelių rinktinę ir apysaką), bet jų pakako, kad paveiktų visą vėlesnę Lotynų Amerikos literatūrą.

9786094276101
Apžvalgų nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika