Kišenukė

Kišenukė. Vėžliukė, kuri norėjo gyventi kaip suaugusi

Autorius: Florence Seyvos, Claude Ponti. Vertėjas: Jonė Ramunytė. Leidykla:Gelmės. Formatas: 12,5 x 19 x 0,7 cm. Puslapių skaičius: 64. Viršelis: minkštas. Leidimo metai: 2023. Originalo kalba: prancūzų. ISBN 9786098302271

9,80 €
Įskaitant mokesčius.

 

Florence Seyvos – žinoma prancūzų rašytoja, sukūrusi daug knygų vaikams, už kurias pelnė daug literatūrinių apdovanojimų. Jos pasakojimai ir linksmi, ir gilūs, ir pamokantys. Claude’as Ponti yra ir vaikiškų knygelių autorius, ir iliustratorius. Jo piešiniai pasižymi vaizdingumu, poetiškumu. Jie puikiai atskleidžia veikėjų jausmus. Pasak paties dailininko, paveikslėliai pasakoja apie vidinius vaikų išgyvenimus, kiekvienas skaitytojas juose gali atpažinti save patį ir savo svajones. Ir Florence Seyvos, ir Claude’as Ponti kuria unikalų, savitą pasaulį.

Knygutė apie rimtus dalykus: draugystę ir vienatvę, netektį ir viltį. Bet vėžliukė Kišenukė savo gyvenimo istoriją pasakoja linksmai. Pasaulis yra gražus ir margas. Kartais liūdime, ilgimės tų, kuriuos praradome. Bet liūdesys praeina, prasideda džiugesnės dienos. Su naujais bičiuliais, naujais nuotykiais ir įspūdžiais. Svarbu pamilti gyvenimą ir jo įvairovę.

Brangioji Kišenuke,

rašau tau žinutę, jeigu kartais vieną dieną man ant galvos nukristų akmuo ir tu liktum viena. Norėjau tau pasakyti, kad iš tiesų tu nesi viena ir kad aš daug apie tave galvoju. Visur palikau tau mažų dovanėlių visam tavo gyvenimui. Šiandien tai skani žemuogė, kuri ką tik prisirpo sodo gale. Ji skirta tau. Iš tikrųjų manau, kad tu – gera mergaitė.

Pasirašyta: Nykštys

Brangusis Nykšty,

Aš – labai linksma vėžliukė. Gal dabar jau nebeverksiu, kai galvosiu apie tave, bet visada tavęs ilgėsiuosi. Taigi, kai man bus iš tikrųjų liūdna, aš apsimesiu, kad verkiu. O vėliau, tikiuosi, po trupučiuką tave pamiršiu. Bet dabar tikiu, kad nepamiršiu tavęs niekada.

Pasirašyta: Kišenukė

9786098302271
Apžvalgų nėra
Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika