Ana ir Ana. Laiškai

Ana ir Ana. Laiškai

Autorius: Charlotte Inden. Vertėjas: Elena Zambacevičiūtė. Leidykla:Gelmės. Formatas: 14 x 21 x 1 cm. Puslapių skaičius: 144. Viršelis: minkštas. Leidimo metai: 2023. Originalo kalba: vokiečių. ISBN 9786098302288

9,77 €
Įskaitant mokesčius.

 

Dažnai mus apima ilgesys. Ar esame dar visai jauni, ar jau turintys gyvenimo patirties. O jeigu tai meilės ilgesys – tada viskas dar jausmingiau. Juo būtina su kažkuo pasidalyti. Ir puiku, kai tas kažkas tave supranta.

Anai vienuolika. Jos draugas Janas išsikraustė į Amsterdamą, dingo. Mergaitės močiutė, taip pat Ana, vis kalba apie Henrį, mįslingą nepažįstamąjį, ir rašo jam laiškus. Anūkė ir močiutė pirmiausia viena su kita pasidalija savo paslaptimis. Jos keičiasi mintimis apie išgyvenimus. Ir tai daro laiškais, nes kartais raštu išsakyti savo jausmus lengviau negu žodžiais. Laiškai švelnūs, sykiais liūdni, sykiais juokingi, net aistringi.

Tai žaisminga ir emocinga istorija apie meilės, nuotykių ilgesį ir augimą. Net ištikusios negandos ne palaužia, o suteikia drąsos. Ana ir Ana save vadina bebaimėms piratėmis, vienakojėmis piratėmis, nes močiutė dėl ligos neteko vienos kojos. Nesvarbu, kad kartais užplaukia ant seklumos. Svarbu žiūrėti, iš kur pučia vėjas, vėl kelti bures ir sukti link naujų krantų.

Charlotte Inden (g. 1979) – puiki vaikų ir jaunimo knygų autorė. Ji pelniusi daugybę premijų. „Ana ir Ana“ apdovanota Vokietijos jaunimo literatūros premija, iš karto įtraukta į rinktinės vokiečių literatūros sąrašą, o Prancūzijoje – į geriausios jaunimo literatūros sąrašą. Iš vokiečių kalbos vertė Elena Zambacevičiūtė.

9786098302288
Apžvalgų nėra
Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika