Neuromantas

Neuromantas

Autorius: William Gibson. Vertėja: Anita Kapočiūtė. Leidykla: Kitos knygos. Formatas: 14 x 21 cm. Puslapių skaičius: 304. Viršelis: kietas. Leidimo metai: 2023. Originalo kalba: anglų. Leidinio pavadinimas: Neuromantas

15,60 €
Įskaitant mokesčius.

 

„Neuromantas“ – vienintelė knyga, laimėjusi visus tris – Hugo, „Nebulos“ ir Philipo K. Dicko – apdovanojimus. Tai mokslinės fantastikos šedevras, viena įtaigiausių XX amžiuje sukurtų ateities vizijų.

Keisas buvo mitriausias duomenų vagis matricoje, bet kartą supykdė žmones, kurių nederėjo erzinti. Norėdami pamokyti, jie pažeidė Keisui nervų sistemą ir užkirto kelią patekti į kibererdvę. Dabar paslaptingas naujas darbdavys suteikia jam paskutinę progą: nusamdo surengti antpuolį, kurio tikslas – įveikti neįsivaizduojamai galingą dirbtinį intelektą. Padedamas Molės, gatvės samurajės veidrodinėmis akimis, ir savo mirusio mokytojo Diksio, kurio sąmonė įrašyta į kasetę, Keisas leidžiasi į nuotykį.

„Neuromantas“ – pirmas visa apimantis žvilgsnis į suskaitmenintą žmonijos ateitį. Knyga meta iššūkį tam, kaip suvokiame technologijas ir save pačius, keičia vaizduotės kraštovaizdį.

William Gibson (gim. 1948) – amerikiečių ir kanadiečių mokslinės fantastikos autorius, žinomas kaip kiberpunko (cyberpunk) žanro pradininkas ir termino cyberspace, „kibernetinė erdvė“, arba „kibererdvė“, autorius. Yra laikomas vizionieriumi, vienu sumaniausių ir įdomiausių chaotiškos mūsų dabarties komentatorių.

9786094275500
Apžvalgų nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika