Trumpa R&R Knygáuk istorija

Dvi draugės, dvi R - Ramunė ir Renata, kone 20 metų draugystės nuo pirmojo susitikimo VU Filosofijos fakulteto auditorijoje, vėliau - du miestai, bet dar artimesnis ryšys dėl bendros aistros literatūrai, kūrybai, gyvenimui ir žmogiškumui.

#knygauk mes antros šeimininkės, tad dedame visą energiją ir dar daugiau, kad naujas gyvenimas jam būtų šviesus ir sėkmingas. Knygáuk skirtas visiems, kam svarbi literatūra, kas rašo, skaito, kuria. Čia po truputį norime apjungti visus!

Mus šis projektas be galo džiugina, jaučiamės kaip niekad savo rogėse. Knygynėlis atgijo ir su dar viena misija - pasiūlyti lietuvių kalba skaitantiems knygų mylėtojams mūsų atrinktos literatūros. Netrukus į lietuvių kalbą išversime Rosa Montero "La ridícula idea de no volver a verte”, o naujus metus planuojame pasitikti net su keliais įdomiais romanais iš Anglijos ir JAV, apie kuriuos netrukus papasakosime.

Kitame įraše plačiau pristatysime mūsų pirmąjį leidinį, jo pasirinkimą, svarbą ir reikšmę, supažindinsime su kritikų nuomone. Dar daugiau - netrukus kalbinsime ir knygos vertėją Eglę, jau ilgą laiką gyvenančią Ispanijoje ir galinčią lietuvių skaitytojams papasakoti apie ispanų literatūrinius pomėgius.

Taip prasidėjo mūsų nuostabi #knygauk kelionė! Kviečiame sekti naujienas ir keliauti kartu!

Nuotrauka iš asmeninio archyvo, 2014 m. :)

Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika