• Nauja
Dukra iš Italijos
Dukra iš Italijos

Dukra iš Italijos

Autorius: Soraya Lane. Vertėjas:  Augustė Čebelytė-Matulevičienė. Leidykla: Sofoklis. Formatas: 14 x 21. Puslapių skaičius: 320. Viršelis: kietas. Leidimo metai: 2024. Leidinio pavadinimas: The Italian Daughter. ISBN: 9786094445453 

19,23 €
Įskaitant mokesčius.

 

Intriguojanti širdį pavergsiančios „Prarastų dukrų“ serijos pradžia

Šešios nepažįstamos moterys – Lili, Džordžija, Klaudija, Ela, Bleik ir Rouzė – į teisininkų kontorą atėjo nenutuokdamos, kodėl buvo čia sukviestos. Jos išeina nešinos paslaptingomis dėžutėmis – kiekvienoje slypi raktas į šių moterų giminės paslaptis.

Italija, 1946-ieji. Estei plyšta širdis – ji privalo atsisveikinti su Feliksu. Nuo pat mažumės, kada tas berniukėlis išdrįso ją užkalbinti, mergina negali išmesti jo iš galvos. Vis dėlto abu yra įsipareigoję savo šeimoms: Estė privalanti siekti balerinos karjeros, o Feliksas turėsiąs perimti šeimos verslą ir vesti moterį iš garbingos giminės. Bet likimas ir vėl suveda juodu draugėn, rodos, tik tam, kad dar sykį išskirtų... Ant kortos pastatyta pernelyg daug – tik ar tikrai protinga klausyti širdies?

Londonas, dabartiniai laikai. Lili jau susikrovė lagaminus vykti į Italijos vynuogyną, kai netikėtai jos rankose atsidūrė apdriskęs receptas ir teatro afiša italų kalba. Žinia užklupo lyg perkūnas iš giedro dangaus – pasirodo, jos velionio tėvo motina, Lili močiutė, gimė netekėjusių moterų pensione ir buvo atiduota įvaikinti. Kabindamasi už šių popierėlių, vienintelių užuominų į močiutės praeitį, laisvu laiku nuo darbo vynuogyne Lili seka skurdžiais praeities pėdsakais. Ši avantiūra regisi kur kas lengviau įgyvendinama – ir smagesnė, – kai į pagalbą atskuba žavus vyndario sūnus Antonijus. Jiedu imasi narplioti mįslę, tik Lili nė nenutuokia, kas jos laukia priešaky: galbūt ji atskleis gražią lyg iš pasakos meilės istoriją, o gal – širdį veriančią tragediją?

9786094445453
Apžvalgų nėra
Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika