Ledinukų bateliai
Ledinuku bateliai
Ledinukų bateliai

Ledinuku bateliai

Autorius:Joanne Harris. Leidykla: Sofoklis. Formatas: 14 x 21 cm. Puslapių skaičius: 512. Viršelis: Kietas. Leidimo metai: 2022. Vertėja: Eglė Bielskytė. Originalus pavadinimas: The Lollipop Shoes. ISBN: 9786094444456

15,20 €
Įskaitant mokesčius.

 

Matote, visur turi būti harmonija. Už kiekvieną sėkmės akimirką – smūgis; už kiekvieną, kuriam padėjome, – skausmas. Kvepiantis raudono šilko ryšulėlis virš mūsų durų – ir kažkur kitur krinta šešėlis. Žvakė, sudeginta norint išvengti nelaimės, – o kitapus gatvės kažkieno namus pasiglemžia liepsna ir supleškina iki pamatų.

Vėjas visuomet diktavo Vianos Rošė gyvenimą. Taip iš Lankenės ji pateko į akmenimis grįstą Monmartrą. Dabar, nutykus Permainų vėjui, Viana trokšta niekam nekristi į akis: ji tenori ramiai gyventi virš savo šokolado krautuvėlės ir saugiai auginti dukreles Anuką su Rosete. Prisidengus nauja tapatybe – dabar ji našlė Jana Šarbono, – gyvenimas, regis, stoja į vėžes ir moteris galiausiai gauna, ko siekė.

Tik netikėtai į trijulės gyvenimus įsiveržia Zozi de l’Alba – charizmatiška ir paslaptinga atvykėlė sukelia šurmulį ir įneša taip trūkstamos gyvasties. Zozi išskirtinumas, kaip ir ryškūs ledinukų bateliai, pakeri maištingą ir jautrią paauglę Anuką. Tačiau už geranoriškos naujosios draugės įvaizdžio sirpsta negailestinga išdavystė – klastinga vilioklė rezga planus, supurtysiančius trijulės pasaulį. Rizikuodama viskuo, kas brangu, Jana privalo priimti sunkų sprendimą: ar ir vėl bėgti, ar stoti akistaton su savimi.

Joanne Harris (g. 1964) – britų rašytoja, išgarsėjusi 1999 m. romanu „Šokoladas“, sulaukusiu didžiulės sėkmės ir pelniusiu ne vieną apdovanojimą. J. Harris yra parašiusi per aštuoniolika įvairaus žanro kūrinių, įvertinta Britanijos imperijos ordinu. „Ledinukų bateliai“ – kultinio romano tęsinys. Kaip ir ankstesnėje dalyje, autorė panardina skaitytoją į žmonių tarpusavio santykius, tyrinėja konfliktų ir paslapčių prigimtį, kitoniškumo sampratą bei atkreipia dėmesį į mažų gyvenimo malonumų svarbą.

9786094444456
Apžvalgų nėra

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika