Įgytas optimizmas: kaip pakeisti savo mąstymą ir gyvenimą
Įgytas optimizmas: kaip pakeisti savo mąstymą ir gyvenimą.
Įgytas optimizmas: kaip pakeisti savo mąstymą ir gyvenimą
Įgytas optimizmas: kaip pakeisti savo mąstymą ir gyvenimą.

Įgytas optimizmas: kaip pakeisti savo mąstymą ir gyvenimą

Autorius: Dr. Martin E. P. Seligman. Leidykla: Sofoklis. Formatas: 14 x 21 cm. Puslapių skaičius: 416. Viršelis: Minkštas. Leidimo metai: 2023. Vertėja: Viktorija Uzėlaitė. Originalus pavadinimas: Learned Optimism: How to Change Your Mind and Your Life. ISBN: 9786094445279

18,22 €
Įskaitant mokesčius.

 

Tai nėra eilinis pagalbos sau gidas, žadantis išspręsti visas jūsų problemas. Jos autorius dr. Martinas Seligmanas, vadinamas pozityviosios psichologijos tėvu, duoda tik vieną pažadą – optimizmą galima išsiugdyti, ir ši knyga parodys, kaip to pasiekti.

Dr. Martinas Seligmanas yra visame pasaulyje žinomas psichologas ir mokslininkas, įgyto bejėgiškumo specialistas ir vienas garsiausių motyvacijos ekspertų. Remdamasis daugiau nei dviejų dešimtmečių tyrinėjimais, šioje knygoje jis atskleidžia, kaip pozityvus požiūris gali pagerinti gyvenimo kokybę ir kaip kiekvienas mūsų galime išmokti kasdienybėje praktikuoti optimizmą.

Knygos autoriaus teigimu, optimizmas yra išsiugdomas lygiai kaip bet koks kitas įgūdis. Jis pateikia daugybę paprastų metodų, kaip išsivaduoti nuo savęs nuvertinimo, konstruktyviau analizuoti savo elgesį ir užkirsti kelią negatyvioms mintims. Pasak autoriaus, laimė susideda iš trijų sudėtinių dalių: malonaus gyvenimo, naudingo gyvenimo ir prasmingo gyvenimo. Ši knyga jums parodys kelią į vieną, dvi ar visas tris laimės formas. Išvystytas optimizmas gali ne tik suteikti daugiau gerų emocijų, bet ir padėti daugiau pasiekti gyvenime, ištrūkti iš liūdesio gniaužtų, pagerinti sveikatą ir tapti laimingesniems.

Ši knyga – išmintingas ir praktiškas vadovas, pateikiantis konkrečių pavyzdžių, kaip nuo ankstyvo amžiaus skatinti optimizmą, įveikti liūdesį, bejėgystę ir net depresiją, susidoroti su iššūkiais, kylančiais įvairiuose gyvenimo etapuose, mokykloje, darbe ir šeimoje.

Martin E. P. Seligman (g. 1942) – filosofijos mokslų daktaras, Pensilvanijos universiteto psichologijos profesorius, buvęs Amerikos psichologijos asociacijos prezidentas, į šias pareigas išrinktas didžiausiu jos istorijoje balsų skaičiumi. Jis vadovauja Pensilvanijos universiteto Pozityviosios psichologijos centrui. Yra parašęs keliasdešimt knygų, tarp jų „Authentic Happiness“ ir „The Optimistic Child“. Daktaro Seligmano tyrimus remia Nacionalinis psichikos sveikatos institutas, Nacionalinis senėjimo institutas, Nacionalinis mokslų fondas, Švietimo ministerija, MacArthurų, Templetono ir Guggenheimo fondai.

9786094445279
Apžvalgų nėra
Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika