Kaukas Gugis ir sielų akmuo

Kaukas Gugis ir sielų akmuo

Autorius: Justinas Žilinskas. Leidykla: Aukso žuvys. Formatas: 14,5 x 21 x 3,2 cm. Puslapių skaičius: 360. Viršelis: kietas. Leidimo metai: 2023. Originalo kalba: lietuvių. Tema: grožinė literatūra vaikams ir paaugliams. Leidinio pavadinimas: Kaukas Gugis ir sielų akmuo

14,20 €
Įskaitant mokesčius.

 

Trečioji trilogijos apie kauką Gugį knyga

Kaukų Įžengimo šventę sugriauna laumių medžiotojai. Nejaugi ir jie ieško paslaptingo sielų akmens, kurio taip reikia laumėms? Dėl jo į žygį prie tolimosios jūros išsiruošė ir Gugis. Tuo metu kunigaikščio Rumbaudo pilyje žiaurusis šimtininkas Vilkas siekia paveržti valdžią iš kunigaičio Jauniaus. Gerai, kad netoliese sukiojasi sumanioji Gražė. Sklinda kalbos ir apie Žymantą, mokantį pagauti ir kauką, ir aitvarą. Kas gi bus, kai susikirs kaukų, žmonių ir laumių keliai?

Paskutinė trilogijos apie Gugį, Gražę ir jų draugus dalis žada daug išbandymų. Kvailystė gali virsti nelaime, galia išsprūsti per akimirką, o naujos pradžios šviesą teks užžiebti tamsoje.

Trilogija

Pirmoji knyga „Gugis – girių kaukas ir žmonių draugas“

Metų knyga nominantė, IBBY Lietuva debiuto premija

Antroji knyga „Kaukas Gugis ir kerų karas“

Metų knyga nominantė, M. Vainilaičio premija, IBBY Lietuva premija už geriausią knygą paaugliams

Justinas Žilinskas (g. 1974) – rašytojas, pelnęs ne vieną apdovanojimą už savo kūrybą. Rašo pagaulias nuotykines istorijas, kuriose susipina fantastika, mitologija ir istorija.

978-609-8120-95-0
Apžvalgų nėra
Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika