Pasaulio sutemos

Pasaulio sutemos

Autorius: Werner Herzog. Vertėjas: Zita Baranauskaitė-Danielienė. Leidykla: Odilė. Formatas: 12,5×20,5. Puslapių skaičius: 112. Viršelis: kietas. Leidimo metai: 2022. Originalo kalba: vokiečių. Leidinio pavadinimas: Pasaulio sutemos.

9,92 €
Įskaitant mokesčius.

 

Wernerio Herzogo (g. 1942) „Pasaulio sutemos“ – tai iki šiol pasaulį stebinančios vokiečių kino menininko ir rašytojo kūrybos kondensatas, vieno nepaprasto žmogaus knyga apie kitą nepaprastą žmogų. Išleista 2021 metais, ji verčiama į daugelį pasaulio kalbų.

„Pasaulio sutemose“ pasakojama apie legendinį Japonijos žvalgybos karininką Hiroo Onodą. Nepatikėjęs žinia apie Antrojo pasaulinio karo pabaigą, vienos Filipinų salos džiunglėse jis tęsia kovą. Galiausiai po trijų dešimtmečių čia jį suradęs studentas Norio Suzukis, buvusio Onodos vado Taniguekio padedamas, įkalba kovos veiksmus nutraukti ir grįžti į Japoniją.

Tragiška istorinė medžiaga didžiam menininkui leidžia kalbėti apie mūsų civilizacijos trapumą, žmogaus santykio su tikrove paradoksalumą, apie asmens drąsą, vienatvę ir išdidumą, apie būties prasmę ir beprasmybę.

9786098222623
Apžvalgų nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika