Kvietimas

Kvietimas

Autorius: Laura Marshall. Leidykla: Sofoklis. Formatas: 21,6x14,4x2. Puslapių skaičius: 384. Viršelis: kietas. Leidimo metai: 2020. Kalba, iš kurios versta: anglų. Vertėjas: Jurga Brastavičiūtė. Leidinio pavadinimas: Kvietimas. ISBN: 9786094443213

6,70 €
Įskaitant mokesčius.

 

The Sunday Times ir Kindle bestseleris Mistinis psichologinis trileris Marija Veston nori su manimi draugauti.Tačiau Marija Veston jau daugiau nei dvidešimt penkerius metus yra mirusi.1989-ųjų vasaros naktį įvyko tai, kas pakeitė Luizos gyvenimą amžiams. Per mokyklos išleistuvių vakarėlį dingo mergina vardu Marija Veston, kuri, kaip buvo manyta iki šiol, nusižudė. Tačiau dabar, praėjus daugiau nei dvidešimt penkeriems metams, Luiza sulaukia jos kvietimo draugauti feisbuke ir, negana to, atvykti į Šarni Bėjaus vidurinės mokyklos 1989-ųjų laidos susitikimą. 

Luiza, dabar jau išsiskyrusi vidutinio amžiaus moteris, auginanti sūnų, priversta vėl sugrįžti į praeitį. Nors po mokyklos baigimo jos gyvenimas tęsėsi, ji iki šiol negali pamiršti, kaip drauge su kitais klasiokais tą lemtingą vakarą nedovanotinai pasielgė su Marija. Leisdamasi į kelionę laiku ji klausia savęs, kaip susitaikyti su tuo, ką padarė būdama jauna? Galbūt Marija sugrįžo atkeršyti? Kaip pasikeis jos naujai susikurtas gyvenimas, jei tiesa iškils į paviršių? 

„Kvietimas“ – šiuolaikinis mistinis trileris apie socialiniuose tinkluose slypinčius pavojus ir jaunystės klaidas, paliekančias žymes visam gyvenimui. Knyga apdovanota Bath Novel Award, pateko į Lucy Cavendish Fiction Prize trumpąjį sąrašą, vos pasirodžiusi atsidūrė The Sunday Times populiariausių knygų dešimtuke ir tapo bestseleriu skaityklėje Kindle. Šiandien ji išversta į daugiau nei 19 kalbų, skaitytojų pamėgta JAV, Vokietijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Olandijoje.

9786094443213
Apžvalgų nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika