Ką veikia jausmai?

Ką veikia jausmai?

Autorius: Tina Oziewicz. Vertėjas: Vytas Dekšnys. Iliustratorė: Aleksandra Zając. Leidykla: Aukso žuvys. Formatas: 20 x 25 x 1,2 cm. Puslapių skaičius: 72. Viršelis: kietas. Leidimo metai: 2023. Originalo kalba: lenkų. Tema: grožinė literatūra vaikams. Leidinio pavadinimas: Ką veikia jausmai?

12,75 €
Įskaitant mokesčius.

 

Jautriai ir rimtai, kasdieniškai ir stebuklingai galime kalbėti apie jausmus – prisijaukinti netgi šalčiausius, paglostyti netgi aštriausius. Nuostabi knyga tėvams skaityti ir kalbėtis su vaikais. / Aušra Kurienė, psichologė, „Paramos vaikams centro“ vadovė

Ši paveikslėlių knyga kviečia pažinti jausmus ir emocijas – tuos nematomus, bet aiškiai juntamus mažuosius bičiulius. Kiekvienas iš jų yra ypatingas ir turi mėgstamą kasdienį užsiėmimą. Ar pastebi juos? Ar numanai, kur jie visi gyvena?

3+ skaitytojams

Tina Oziewicz – garsi lenkų vaikų rašytoja ir vertėja. Žinomiausia autorės knyga „Ką veikia jausmai?“ Lenkijoje pelnė daugybę apdovanojimų ir buvo išversta į 20 kalbų.

Aleksandra Zając – lenkų iliustratorė ir dailininkė. Kuria grafinį dizainą, piešia ir lipdo iš molio.

Vytas Dekšnys – poetas ir vertėjas. Išvertė per 30 grožinės literatūros knygų, publikavo daugybę verstinės prozos ir poezijos tekstų periodinėje spaudoje.

9786098120943
Apžvalgų nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika