Maloninga mirtis
Maloninga mirtis
Maloninga mirtis

Maloninga mirtis

Autorius: Kendra Elliot. Leidykla: Sofoklis. Formatas: 14 x 21 cm. Puslapių skaičius: 384. Viršelis: Kietas. Leidimo metai: 2023. Vertėjas: Rūta Iliasovienė. Originalus pavadinimas: A Merciful Death. ISBN: 9786094445255

20,46 €
Įskaitant mokesčius.

 

FTB specialioji agentė Mersė Kilpatrik augo mažame Erelio Lizdo miestelyje. Jos šeima vadovavosi nuostata, kad visada reikia būti pasiruošus pasaulio griūčiai, todėl buvo įpratę kaupti atsargas ir burti naudingų žmonių bendruomenę. Vis dėlto Kilpatrikai nebuvo pasirengę netikėtai šeimą ištikusiai tragedijai, dėl kurios Mersė turėjo palikti namus.

Prabėgus keliolikai metų, Erelio Lizde pasipila žmogžudystės. Kažkas ne tik atima žmonėms gyvybes, bet ir kaskart pasisavina daugybę neregistruotų ginklų, o tai kelia įtarimų dėl gresiančio terorizmo akto. Padėti vietinei teisėsaugai išsiunčiama Mersė ir jos partneris Edis. Tik moteris nebūtų pagalvojusi, kad nusikaltimų aplinkybės bauginamai primins jos praeityje glūdinčią paslaptį...

Agentai kartu su miestelio policijos viršininku Trumanu Deiliu imasi narplioti bylą. Trumanas nestokoja įžvalgumo: žiūrėdamas į Mersę suvokia, kad ši kažką slepia. Vis dėlto pernelyg arti prisileidusi Trumaną moteris gali nebeįstengti išlaikyti senos paslapties. O kur dar darbą apkartinęs nerimas: kiek laiko truks, kol kas nors miestelyje atpažins Mersę? Ir ko tikėtis vėl susidūrus su ją atstūmusia šeima?

Kas patikėtų, kad psichologinis trileris ir meilės istorija gali taip puikiai derėti tarpusavyje? Bet Elliot žino, ką daro: ji visiškai sujaukia skaitytojų mintis, o tada sušvelnina smūgį neprilygstama meilės istorija.

9786094445255
Apžvalgų nėra
Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika