Blogio žaidimas
Blogio žaidimas
Blogio žaidimas

Blogio žaidimas

Autorius: Donato Carrisi. Leidykla: Sofoklis. Formatas: 14 x 21 x 2,3 cm. Puslapių skaičius: 320. Viršelis: kietas. Leidimo metai: 2022. Originalo kalba: italų. Vertėja: Laura Bakšytė. Originalus pavadinimas: Il gioco del Suggeritore. ISBN: 9786094444685

15,20 €
Įskaitant mokesčius.

 

Naktį policijos nuovadą pasiekia skambutis iš atokaus vienkiemio. Persigandusiu balsu moteris meldžia pagalbos – kieme, lyjant lietui, nepažįstamas vyras stovi ir žiūri į namą. Siautėjanti audra užkerta kelią iki įvykio vietos, todėl patrulis ją pasiekia po kelių valandų. Tik jau per vėlu: nutiko tai, kas tyrėjus privers kaip reikiant sunerimti.

Šio įvykio paslaptį galėtų įminti tik Mila Vaskez, bet ji jau nebedirba policijoje. Atsisakiusi darbo dingusių asmenų paieškos skyriuje, ji atsiribojo nuo visuomenės ir dabar su dukra Alisa gyvena prie nuošalaus ežero. Vis dėlto paprašyta padėti, Mila negali atsisakyti ir tyrimas ją įtraukia – kur kas giliau, nei kada būtų pagalvojusi.

Tai jai skirtas žaidimas.

Ir jis dar tik prasidėjo.

Donato Carrisi (g. 1973) studijavo teisės mokslus, specializavosi kriminologijos ir etologijos srityse, nuo 1999 m. dirba scenaristu, rašo detektyvus. „Blogio žaidimas“ tęsia „Blogio šnabždesyje“ ir „Blogio teorijoje“ („Sofoklis“, 2020) bei „Blogio labirinte“ („Sofoklis“, 2021) pradėtą tyrėjos Milos Vaskez istoriją. Tai intelektualus trileris, provokuojantis klausimus, įsukantis į nesustabdomą gyvenimo ir mirties ciklą, verčiantis ieškoti atsakymo, kaip ir kodėl žmonėse užgimsta blogis.

9786094444685
Apžvalgų nėra

Jums taip pat gali patikti

Product added to wishlist
Product added to compare.

Lankydamiesi www.knygauk.lt svetainėje, Jūs sutinkate su taisyklėmis, privatumo ir slapukų politika